Quote:
Originally Posted by NewJackCity
13k hekis orinak a fokozotáv vége 767k pont korul van
magyarul azzal amit számoltál csak az a gond hogy fokozotávon kivul van a példa amit felhoztál
|
Csak azt írtam le, hogy még egy 4500hektárral kisebb ország is képes lenne átütni úgy, hogy NEM TEHETSZ SEMMIT ELLENE. Most tehetsz. El lehet fokozni egy indokolatlanul nagy távolságról fokozó ország ütése elől. Nincs én nyertem gomb.
Quote:
az a torpe aki magasan akar lenni majd megoldja hogy visszajusson
átépul kisklánozik vagy akármi
|
Kisklánozik? Pont ezt írtad bajnak a játékban. Amíg a gazdag szövetségek vámolják a kisklános kicsiket...
Véleményem szerint, egy ideális csoportban ha egy törpét kiszednek a szövetségesei közül, akkor a TOP-ból ki kell, hogy verjék. Tudom jól, még egy hadis törpének is a törpe a legjobb célpont A-ban.
Quote:
amugy nemrégiben mutatták meg az egyik klánban hogy 2 torpel is szépen felutotték magukat
szoval annyira nem siralmas a helyzet szerintem
csak nem feltetlen az eloszor A-ban járó ujjoncal kell beválasztatni a torp fajt
nagyokat lehet zuhanni egy torpel az tény elfokozás ide vagy oda
de a torp az ilyen szakma..
|
Persze, hogy fel lehet ütni a TOP-ba. Pont így volt nálunk is. És pont azt mondtam, hogy így sem megoldhatatlan, nem kell a fokozástól félni. Ettől nem lesz kevesebb sikerélménye egy új országnak. 500-550k-s országként, vagy felette viszont már fel kell készülni egy másik klánnal való bonyolult harcra.
Egyetlen klánnak van potenciálisan előnye a többivel szemben, ha az elfokozást nézem. Mégpedig a piacot uraló klánnak. Minden más klán adott kört tekintve kb ugyanakkora vagyonnal rendelkezik. Mindegy, hogy 200mrd van egységben a védekezőnél, ha az áron felül ki van rakva a piacra, és nem érheti el. Nincs más, a bent lévő vagyon. ÉS egy ország van igazi előnyben vagyon terén, a támadó, mert ő szabja meg, hogy mikor indul, és ha akkor jön vissza egység, akkor ugye azt sem kell venni...
Quote:
...majd felismerik a klánok hogy 1 torp nem torp inkább legyen 2-3 aktiv normális vedelmu ami szembe is megy mert muszáj neki
es máris nincs világvége mert pár torp nem tudta megvedeni magát
|
Az országa felének lebontásával már nem tud szembemenni. Egyébként meg csak várja hogy beüssék. Vagy elfokoz.
Tehát a véleményem, hogy ameddig van ráfokozás, addig elfokozásnak is KELL lennie. A fokozást pedig a játékból az eddig felhozott ötletek alapján nem lehet kivenni.