View Single Post
  #11  
Old 01-24-2011, 11:49
Ati Ati is offline
Administrator
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 25,198
Activity: 1%
Longevity: 100%
Default

Elég sokat filóztam ezen a témán... Az, hogy egy lépésben át lehessen adni a másiknak javakat, nem járható út, hasonló elgondolás óriási ellenállásba ütközött a szövetségi vezér erősítése témában. Ezzel át lehetne adni a másik országnak javakat akkor is, amikor az nincs gépnél. Bár engem személy szerint ez nem zavarna, a másik témában olvasottak alapján sokakat igen.

A raktárkapacitás konkrét bővítése szerintem felesleges, azt meg lehet oldani a raktárméret növelésével.

Az eredeti célt (javak gyorsabb átadása egyik országból a másikba) a leginkább az valósítaná meg, ha a normál raktárhoz (épület) hasonlóan a körváltások között nem lenne bekorlátozva a raktár kapacitása -- esetleg be lenne, de a normál kapacitás sokszorosára. Az el nem férő javak körváltáskor elvesznek.

A hátulütője, hogy kör közben hamar el lehet tütetni nagyobb mennyiségű javakat (például lopáskor, bár akkor már oly mindegy; esetleg körváltás után rögtön a lopásokat megelőzendő). Ennek is van persze pozitív oldala: szinte biztos, hogy időnként el lesz felejtve a kivétel, és a javak elvesznek, ami jótékony hatással van a csoport egészére.

Előnye, hogy az egymás közötti javak átadása sokkal gyorsabb tud lenni, mégis megkívánja, hogy mindkét fél jelen legyen.

A támogatottságot tekintve viszont... ha jól számolom, akkor 4 embert érdekel érdemben a téma.

Van esetleg más is, akit érdekelne egy ilyen változtatás? Esetleg van, aki kifejezetten ellenzi? (És ha igen, akkor miért.)
__________________
Hódító * Queosia
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
Sponsored Links