Originally Posted by Pool
"Tájékoztatjuk, hogy a pókerklubjának legfeljebb 50 tagja lehet. Jelenleg
nincs betervezve, hogy 50 főnél több tagja lehessen a klubnak."
Nos, akkor úgy néz ki, hogy betelt a létszám. De a levélben volt még az is, hogy egy felhasználó 3 pokerklubot hozhat létre és mindegyikben lehet 50 fő, de sajnos nincs lehetőség arra, hogy a 3*50 fő egymás ellen tudjon versenyezni egy közös játékban.
Gondolkoztam, hogy mi legyen a betervezett, februártól induló versennyel?
Megtehetném azt, hogy kiteszem azokat, akik nem játszottak még egyszer sem, de nem lenne fair dolog.
Így aztán létrehoztam egy 2. Klubot, a neve Hódítós Verseny Klub. Ebben a Klubban fognak zajlani a Bajnoki Versenyek, ezen kívül ott nem lesz más verseny.
Aki részt kíván venni a Februári Bajnokságban, kérem írjon a 160521-re és írja meg a Starsos nevét, hogy el tudjam küldeni a kódot. Az első 49 jelentkező tud majd indulni a versenyen (hátha később rájönnek, mégis bővíteni kellene a létszámot).
De ha minden marad így, akkor ebben a formában fognak a Versenyek lezajlani. Minden hónap utolsó versenye után kirakok mindenkit a klubból és a következő hónapra újra le kell adni majd a nevezéseket. Természetesen olyanok is jelentkezhetnek, akik az 1. Klubba nem fértek be, de aki jelentkezik és nem játszik a februári versenyeken, azt a következőre biztos, hogy nem fogom bevenni.
Sajnálom, hogy így alakult, de jobb ötletem nincs...
Szóval, nevezés indul....
|