Quote:
Originally Posted by Dzsedzs
Uraim, akkor amit igértem, megcsináltam. Nem nagy szám, biztos sokatoknak nem fog tetszeni, de talán egy két ötletet lehet belőle meríteni. Itt a cím: tangerinedream.freeweb.hu/hodito/template.htm (Bocsi, hogy így írtam ki, de míg nem csinálok 15 post-ot, addig nem enged a fórum linket csinálni  )
|
Köszönjük, elsőre nem rossz, de máris mondommit kéne rajta változtatni a méretek miatt.
- Helyezés 4-jegyű is lehet.
- Országnév 30 karakter is lehet akár, szabin ([SZ] jelzés az elején), és több személyiséggel ( (2) jelzés a végén).
- Az érték milliós nagyságrend lehet, tehát 7 karakter minimum.
- Hírnévből szintén milliós nagyságrend, akár negatívban is, úgyhogy minimum 8 karakter, de akkor még nincs tagolva. Ha tagoljuk, akkor 10.
- Távnál a Vándort is figyelembe kell venni (de jó, hogy ez nemrég lett nódisítva...

), úgyhogy mondjuk "65 (64)" jelzésnek ki kell férnie.
És ennek így együtt el kéne férnie a pergamenen. A zölddel pedig többeknek gondjuk van, úgyhogy a zöld helyett is ki kéne találni másik színt, én most ezen agyalok erőteljesen...
A sikerességre rávivős Javascript nem rossz, én egyelőre sima "title" taggel csináltam, az annyiból rosszabb, hogy egy idő után eltűnik.