Quote:
Originally Posted by NewJackCity
én csak az nem értem vityu hogy ideirod hogy nem erted hogy lehet hogy vannak akik kidobálnak es nem szembemennek
de kicsivel késobb beirod hogy régen annyi pénz volt a klánotokban hogy 1 orit tudtatok televenni
most akkor elfelejtetted hogy mi volt régen, vagy nem ? 
amelyik klánnak van is pénze az sem biztos hogy hozzáfér a dolgaihoz
nem tudsz belegondolni milyen ha a fele klán nincs gépnél ?
vagy esetleg mindenki gépnél van de elbaxtátok a piacolást és rohadtul nincs elég kp ?
lehet ez jol szervezett klánoknál alap dolog
de a-ban nem az osszes ország profi játékos
es a klánok 1/3ada se jol szervezett
azért mert ti kikupálodtatok miert lesz a másikbol hulye mert az ő klánja rosszul szervezett ???????????
|
Ennek csak a végére reagáltam veletlenül, pedig az elejére is akartam.
Írtam, hogy 1 országot tudtunk televenni. Nos ez akkor volt, amikor odakerültem. Wolfiék a TOP-ba éréshez feléltek majdnem mindent

Nekiálltunk termelni, és nem nagyon féltünk az ellentől, mert ugye a pénz az jött lassacskán. Ha 1-2 orkot már tele lehet venni egy 1milla pontos klánnál, akkor az már megér egy szembe küldött sereget, ha max-szal jönnek ki.
Az pedig, hogy mennyire szervezett a klán, a vezértől függ. Végig kell gondolni: vagy keres nagyon aktív embereket, akik ha kell éjjel is felkelnek, vagy nagy védelmű klánt csinál. Gnómos-elfest, vagy elfest.
És még mindig úgy érzem, hogy A-ban egy ország beéréséhez kb 2000 körre van szükség. Egy klán beéréséhez, gyermekbetegségei levedléséhez 10-15000.