View Single Post
Old 01-15-2011, 19:21
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by NewJackCity View Post
én csak az nem értem vityu hogy ideirod hogy nem erted hogy lehet hogy vannak akik kidobálnak es nem szembemennek
de kicsivel késobb beirod hogy régen annyi pénz volt a klánotokban hogy 1 orit tudtatok televenni
most akkor elfelejtetted hogy mi volt régen, vagy nem ?
amelyik klánnak van is pénze az sem biztos hogy hozzáfér a dolgaihoz
nem tudsz belegondolni milyen ha a fele klán nincs gépnél ?
vagy esetleg mindenki gépnél van de elbaxtátok a piacolást és rohadtul nincs elég kp ?
lehet ez jol szervezett klánoknál alap dolog
de a-ban nem az osszes ország profi játékos
es a klánok 1/3ada se jol szervezett
azért mert ti kikupálodtatok miert lesz a másikbol hulye mert az ő klánja rosszul szervezett ???????????

én csak és kizárolag a 2 kiskapu egyszerre torténo becsukását tartom elfogadhatonak
az abszurd hogy a gazdagok kiskapuja megmaradjon de a szegényebb es rosszul szervezettség miatt kidobálosokét meg becsukjuk
ha fontossági sorrendet kéne állitani biztos nem a szegények menekuloutját zárnám be elobb hanem a másikat
de sztem is vagy mind2 legyen becsukva, vagy egyik se
Ez egy stratégiai játék, ahol nem cél a szegények és elesettek védelme. Ha rosszul szervezett a klán stratégiája, akkor legyen sikeres egy STRATÉGIAI JÁTÉKBAN? Nem tartod egy kicsit abszurdnak?

Ha már beszélsz a nagy klánok elfokozási lehetőségeiről:
Én sem tartom jó dolognak az elfokozást, ami már megint nem ez a téma . A sikereit a STRATÉGIÁJÁNAK köszönhette. A megálmodott játékstílus vitte őket oda, ahol vannak. Ha a játék ad rá lehetőséget, akkor fokozzon el, nem érdekel, mert megteheti, mert nem a javasasszony imádkozta fel a pontlista felső részére.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote