View Single Post
Old 01-12-2011, 14:43
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 16%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Sami View Post
Nem tudom Tsobi, sokan ezt fordítva látták. De nem akarok ezen lovagolni.
Ha Démon nem böfögi be fórumra a politikai hovatartozásom, akkor nem is lett volna belőle semmi, ízeset vitatkoztunk volna az épp futó témában.

De megtette, ami egyébként még nem is baj. Hogy ezek után az illető kijelentse, hogy szerinte én emiatt nem vagyok érdemes az életre, árpádsávos lobogó alatt molesztálok gyerekeket és különben is egy lábköröm gomba vagyok a szemében..
Szerintem az ilyen megérdemli, hogy porig alázzák. Jah és ha már ott jártunk, akkor ő bizony engem már lealázott hódítóban is és már akkor látta rajtam, hogy gyengeelméjű vagyok (ez a hazugsága egyébként le lett követve, ugyanis az utóbbi 3-4 év összes történése mentésre került).

Egy barátom így látta a történteket:

"amennyit én láttam belőle, hogy Tom, mint a Bizez-vizez fórum gazdája, elkezdte sértegetni Tsobit, válogatás nélküli formában. Akadt egy követhető állítása, mely szerint Ts-t már a hódítóban is lealázta. Mikor az általa nekünk küldött MNT-t látta, az ámokfutás fokozódott.. "

Azon mondjuk nem csodálkozom, hogy sokan máshogy látták a dolgot, hisz ahányszor emberünk meghazudtolta önmagát, vagy olyat írt, ami nem illett bele az imidzsébe, akkor kitiltotta magát, hogy eltüntesse a hozzászólásokat.

Azt ne mondja nekem valaki, hogy az ilyen nem egy sekiházi..

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to Tsobi For This Useful Post: