View Single Post
Old 08-06-2006, 19:20
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Lyra
Szamóka, azért maradjunk reálisak... NEm az a jellemző hogy valaki 14" monitoron hóditózik.... Cégeknél, de megmerem kockáztatni hogy iskolák esetében sem nagyon találsz 14"-os moncsit. A sávszélesség kérdésében nem nyilatkozom, mert hogy nem vagyok vele képben, de faxmodemen keresztül ki fogom próbálni hogy hogy fut a game...
A MÁV 90%-nál 14-es és 14+1/2-es monitorok vannak... és elég sok iskolában láttam 15-17-es monitort is itt Szegeden, ami ugyibár igencsak híres az oktatásáról (lévén egy ekkora monitort el lehet kényelmesen helyezni).
Tehát maradjunk annyiban, hogy arról, hogy a játékosok nagy része mekkora monitoron játszik, vagy esetleg TV-n, biza nincs reális fogalmunk, de az eddigi hozzászólásokból biza az jön le, hogy nem a 19-es monitor az átlag... és szerintem az új0tások előkészítésének hiánya itt érződik a legjobban, hisz ha végig ment volna egy kérdőív Admin üzenetként, amiben felmérésre kerül, hogy a játékosok milyen felbontásban és milyen monitoron játszanak, akkor sokkal jobban be lehetett volna állítani az egész design-t...
És születnek emberek.