Thread: 1A események
View Single Post
Old 01-10-2011, 01:55
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
pár dolgot azért leirnék. voltak kétes dolgok a klánnal kapcsolatban amivel nem értek egyett. de akik ismernek sztem tudják is hogy miről van szó...

sőt anno hasonló dolgot én is javallottam hogy ráállásnál küldjünk ki rögtön 1 katit hogy megzavarja a távolt az ellenfélnél. de az már rágalom, hogy más klánnokkal játszunk össze, és az érdekszféránkba tartozó klán összejátszon bárki kivülállóval így...

Vityu mondta, hogy akik harcoltak ellenünk azok mind tudják,hogy milyen. ezen picit kuncogok, mert ellenük, se egyéniben, se klánilag nem volt még komolyabb összetüzésünk.
eddig a mai napig játszó klánokból talán a csak 1 maradhattal voltak komolyabb csatározásaink... és úgy érzem nem követtünk el semmi olyat amiért ennyire lekéne hordani minket.
a menzoval volt ütés váltás, de nem vertek le.
a 7.osztályon revansot vettünk, de a bekapott ütésnél sem dobáltuk szét a klánt!!! csak 1 tag ment ki, hogy felülről üssenek...

lehet nem tökéletes a klánunk, és nem fedhetetlen, de azért túlzásokba nem kell esni.
a semmiből épitettük fel anno,és sose hátráltunk meg a csatákból, nem tápoltak alulról minket, nem volt nagy hátterünk. büszkék vagyunk arra amit és ahogy elértünk.
Látszik félreértésekre adhat okot ha 3 klán is Láma vadászok néven fut
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Dragi For This Useful Post: