Arra a szóbeszédre kaptunk fel a fejünk, mikor a klánsereg kiküldésének miértjei után kutattunk, hogy a totya féle hányadékbrigád összebeszélt a velük szoros személyes kapcsolatot is ápoló offenzív, ám ellenünk komoly sikereket aratni eddig nem tudó lámavadász klánnal, hogy hátha nekünk a két héten keresztüli piros ködben lankad a figyelmünk és könnyebben bekenik a szánkat, így küldjenek már egy zavaró klánsereget reánk.
A többség nálunk abszurd feltételezésként kezelte a dolgot és a rejtett elismerés jeléül el is vetettük ez a forgatókönyvet, inkább ráhagytuk totya elmebajára, erre most tessék. A lámavadászok egy jeles képviselője méltatlankodik amiatt a fórumon, hogy a totya által bevallottan zavaró sereget hivatalból visszafordították. Hát nem furcsák ezek az összefonódások?
Régóta tudom, hogy a lámavadászok (tisztelet a kivételnek, Kutyu!) szabatosan értelmezik a játék szabályait, ezért is jöttem el onnan anno, de ezek után mi jöhet még? Kiváncsi vagyok a kisklán mikor keni be totyáékat a nagy barátság szellemében.

Meg lehet persze ezt az elméletet cáfolni, csak ugye a gyanú árnyéke ott lebeg..