Quote:
Originally Posted by Hex
paraszt vagy poollal egyetemben. Legalább ilyenkor fogd be a szád. Nem lelépett.
Néha játékként is lehetne kezelni a hódítót egyeseknek.
|
Jah, hogy én vagyok a paraszt, hogy megvédtem a vezéredet, azt a marhanagy stratégát, akit én láttam. Hogy nem reagáltam le az üzenetedet rosszul, hanem hogy úgy védtem, hogy ellenkező véleményen vagyok...
Gratulálok Hex, asszem a legnagyobb paraszt nem én vagyok.
Meg bocsi, hogy nem sajnálok valakit, aki a függőséget elhagyta, aki kizárólag csak borsot tört az orrunk alá játékon belül. Sajnálom, hogy nem talál élvezetet már a játékban, mert ezt tényleg sajnálom, de ha a játékélményt kicsit is kerestétek volna az elmúlt két évben, akkor nem így lett volna.
Nagy stratéga? Két és fél év alatt annyit láttam belőle, hogy megszervezett egy deffenzív klánt. Volt egy nagyon szép lépése, amikor kihasználtátok a pékek nagyüzemű termelése által felvert egységárakat egy klántámadásra, mert bizony ha valaki nem tart benn elég egységet, akkor olyan árak mellett nem lehet egy klántámadást lereagálni. De amikor pár nappal később ugyanerre alapozva odaálltunk, akkor már mindenkit ki lehetett dobálni, nem? Mert a stratégiát megtervezni egy dolog, de gondolni kell arra is, hogy mi van, ha fordított a helyzet...
És igen, azt sajnálom, hogy nem sikerült visszaadnom azt az 1-2 próbasereges földelést, amikor az éjszakás bealudt. Sajnálom, hogy a pontlistámon ott fog virítani a hadügyi infónál az a piros kis négyzet. Azt sajnálom, hogy nem tudom többet klánban bebizonyítani NEKI, hogy jobbak, szervezettebbek vagyunk.
Tessék, itt van a véleményem, ezt nem mondtam el
tiszteletből. Mert a játékosok kétharmadát tisztelem, és köztük volt ő is, mert ha nem is mindig a nekem tetsző módszerekkel, de tisztán tartotta fenn azt a nagy klánt, aki sokáig nagy ellenségünk volt.
De látod, csak sikerült kihúznod belőlem. Gratulálok.