View Single Post
Old 12-28-2010, 12:15
Wolfi Wolfi is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 80%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Jelzem, ez az utolso postom ebben a temaban. Sami, ha egy cseppet elgondolkodtal volna arrol, amit irtam, az osszes kerdesed felesleges lett volna.

De azert valaszolok:

1. (Sami) ugye ki tudod szamolni, hogy 2517-rol 2400 ra kopni kb 5 nap. Nekem ketszer bejonni szabirol minimum 6 nap. Szoval itt nem bukik meg semmi "okoskodas"

2. Janesz (ez valasz arra is, miert pont akkor szabiztatok, a cel tenyleg az volt hogy ne johessek vissza rajtatok) - ez Kb Sami kerdesere is valasz

3. Sami - Ez tok ugyanaz mint az elso postod, azzal kiegeszitve, hogy a disznotor csak azert lett emlitve, hogy miert nem volt ellenakcio, nem azert hogy ezt esetleg tudtatok volna.

4. Tenyleg nincs mihez gratulalni, lasd szinten elso postom, mikor gratulaltam volna. (vagy szerinted dicsoseg 2x beverni egy orszagot aki ott sincs, oszinten, utana meg nem harcolni vele?)

5. Sajnalom, itt is kicsit furcsallom, hogy egyik tagnak epp 2 oraval azelott kellett elutazni, hogy vissza tudtam volna jonni szabirol. Persze az is furcsa, hogy fordulasunk utan hirtelen lett idotok jatszani.

Maganvelemenyem akkor is az marad, ami. (Plane Sligot ismerve, akit kb az eltet forumokon is ha beszolhat)

Szoval: nagyon szivesen gratulaltam volna, ha megadjatok az eselyt, hogy visszaussunk, ennyi.

Meglatjuk, hogy a kovetkezo harcban mennyi joindulat lesz.
Tényleg nem kell itt feleslegesen magyarázkodni csak egy jót akartunk csatázni ennyi!
Biztosan lesz még alkalom a revansra s ha nyerünk akkor szívből gratulálhattok majd ha meg nem akkor mi fogunk sőtt esetleg tanulunk is valamit

ui: csak annyit, hogy tényleg ne szemétkedésnek fogjátok fel, hogy így alakult egyszerűen nem akartunk úgy járni mint Ti, hogy ember mellőzése miatt hekiket bukjunk ennyi
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Wolfi For This Useful Post: