Quote:
Originally Posted by Sami
Remy, nem akarok vitatkozni, csak annyit jegyzek meg, hogy ütés után ott voltunk még több, mint egy hétig... Szal itt megbukik minden okoskodásod...
|
Quote:
Originally Posted by Janesz
Nekem közbejött vmi, el kellett utaznom így a szabi mellett döntöttünk, mert remy fokozásából látszott hogy vkit ki akar szedni és ne 3vs 4be küzdjünk.
|
Quote:
mintha mi lennénk a hibásak, mert Te épp disznótoron voltál. És utána 1 hétig hol voltál?
|
Quote:
De nem akarok erről több szót ejteni. Mindössze annyit kellett volna mondanotok: "Gratulálunk, de majd legközelebb visszavágunk". Ehelyett magyarázkodsz és lehúzod a mi stratégiánkat...
|
Quote:
Originally Posted by Wolfi
Nos támadás után nem lehet szabizni ugye? Azt meg nem tudhattuk, hogy Remy éppen nem ér rá! Akkor ergó felteszem a kérdést, hogy mégis milyen gyávaságról beszéltek??? Utánna ott voltunk több mint egy hétig és igen észerevettük azt is hogy Remy befokozott hisz enélkül ugye nem tudott volna 2 körös lenni a két bekapott ütés miatt!
utánna pedig nem azért mentünk szabira, hogy kicsesszünk a szövivel hanem a fentebb leírt okok miatt! Mi ugyanis nem nézzük le az ellenfeleinket és tudtuk egy tag hiányával az esélyeink csökkennek!
|
Jelzem, ez az utolso postom ebben a temaban. Sami, ha egy cseppet elgondolkodtal volna arrol, amit irtam, az osszes kerdesed felesleges lett volna.
De azert valaszolok:
1. (Sami) ugye ki tudod szamolni, hogy 2517-rol 2400 ra kopni kb 5 nap. Nekem ketszer bejonni szabirol minimum 6 nap. Szoval itt nem bukik meg semmi "okoskodas"
2. Janesz (ez valasz arra is, miert pont akkor szabiztatok, a cel tenyleg az volt hogy ne johessek vissza rajtatok) - ez Kb Sami kerdesere is valasz
3. Sami - Ez tok ugyanaz mint az elso postod, azzal kiegeszitve, hogy a disznotor csak azert lett emlitve, hogy miert nem volt ellenakcio, nem azert hogy ezt esetleg tudtatok volna.
4. Tenyleg nincs mihez gratulalni, lasd szinten elso postom, mikor gratulaltam volna. (vagy szerinted dicsoseg 2x beverni egy orszagot aki ott sincs, oszinten, utana meg nem harcolni vele?)
5. Sajnalom, itt is kicsit furcsallom, hogy egyik tagnak epp 2 oraval azelott kellett elutazni, hogy vissza tudtam volna jonni szabirol. Persze az is furcsa, hogy fordulasunk utan hirtelen lett idotok jatszani.
Maganvelemenyem akkor is az marad, ami. (Plane Sligot ismerve, akit kb az eltet forumokon is ha beszolhat)
Szoval: nagyon szivesen gratulaltam volna, ha megadjatok az eselyt, hogy visszaussunk, ennyi.
Meglatjuk, hogy a kovetkezo harcban mennyi joindulat lesz.