Quote:
Originally Posted by Pagi
Hali!
1., Meg soha nem sikerult egyetlen hazat sem felgyujtanom. Ugy ertem, most mar az L-t koptatom ezzel az orimmal, parszor szukseg lett volna egy kis gyujtogatasra, de mindig csak azt irta ki, hogy nem sikerult semmit felgyujtanom. Volt olyan ori, akinek emberhianya volt, es volt olyan is aki 80%-on volt foglalkoztatottsaggal. Hogy lehet ez? Kb. 10x probaltam osszesen.
2., Egy kb. 10.5K varis oriasnal aki felettem van, es nincs szemelyisege normalis hogy csak 80 varit olok le az elso mergezesre is?
Ha hulyesegeket kerdezek akkor legyszi toroljetek a topicot, de ezek ugy bennem vannak, gondoltam megkerdezem
|
1: Ez valószínűleg azért volt, mert beindult az illetőnek az autóvédelme. Ez pedig akkor van, ha sok tolvajakció irányul az illető ellen egy bizonyos időintervallumon belül. Ilyen gyújtogatási hatásfokot kellene az L-ben, tehát 600 heki környékén tapasztalnod "normál" ori ellen: 4 ház, 3 ház, 2 ház, 2 ház, 2 ház, 1 ház, 1 ház, 0. Ez amint látod 7 tolvajakció. Ezek után már nem fogsz tudni gyújtani nála házakat... 1-2 nap után a védelme "regenerálódik" így újra próbálkozhatsz.. A többit tapasztald ki magad
2: Mivel Óriást próbáltál leölni, ezért full reális. Ha megy az óriás sziesztája, akkor csak 20% hatásfokú a gyilkolás. Egy varigyilokkal durván 3-4%-ot gyilkolsz (saját tapasztalat), tehát ha pl gnóm lenne az illető, akkor olyan 350-et ölnél nála. De mivel megy a sziesztája, így csak a 20%-át, vagyis olyan 70-et...