Quote:
Originally Posted by Ati
Hogy érted azt, hogy ránézésre tudtad, hogy hova kell belépned? :-o
Sehova nem kell belépned, rákattintottál, és ment a megfelelő helyre. Ahogy most is.
|
Úgy értem, hogy ha nekem villogott a piros, akkor tudtam, hogy történ valami az orimban és akkor az eseményeket kell megnézni, ha villogott a sárga, akkor ránézésre tudtam, hogy a piacon lévő cuccaimmal volt valami... stb...
Aminek én örülök, hogy most midegyik esemény külön, egyszerre is funkcionáló villogót kapott, csak mivel most már nem felíratok vannak, hanem ikonok ezek jelölésére (és eltünt a jól látható színkombináció is) ezért ezek folyományaként, most ha ránézek és villog minden, akkor keresgélnem kell, hogy melyik hozott fontos eseményt, melyik piacot stb... mikor valószínű a játékosok 99%-a nem az üzeneteket, vagy a piacot fogja először megnézni, ha fontos esemény történt az orijába... de mivel nem látszik, hogy melyik ikon melyik, ezért (mint ahogy már írtam), elveszti az informatív funkciójának nagy részét. Ennek jobbá tétele mégcsak nem is olyan bonyolult, szimplán csak nagyobbra kell venni az ikonokat, valamint ne zöld háttér előtt villogjanak és már el is látják a funkciójukat tökéletesen...