Quote:
Originally Posted by Ati
Ha van katonád, azok a barakkban laknak. Vagyis van nekik hely. Ha ezeket (akiknek van hely) továbbképzed, akkor nem kell külön hely, hiszen eddig is foglalták a helyet, ezután is foglalják. A sima katonákat tehát bármikor tovább lehet képezni, ez a helyek számának változásával nem jár.
... kivéve, ha pluszban képzel alap katonákat, ilyenkor az alap katonák képzése miatt csökken a hely. Ez a sima alap katonák miatt van. Tehát csak ez az egy beállítás befolyásolja, az alap katonák képzése.
|
Ezt találtam a súgóban:
Quote:
Originally Posted by Súgó
Elitté, íjásszá és lovassá való továbbképzéshez nem kell üres hely, hiszen ilyenkor a sima, továbbképzendő katona helye felszabadul.
|
Ezzel már teljes a kép, de a súgó szövege akkor is becsapós marad! De mindegy, a magam részéről már megoldottam a problémámat!

Ellenben be akartam menni a Súgóba, és csak véletlenül találtam meg az egyes témákra mutató linkeket. (Gyanús volt az a nagy üres hely.

) A sötétvörös alapon a fekete betűk gyakorlatilag nem látszanak! Ki kell jelölni őket (ezzel házilagosan átszínezve), hogy el lehessen olvasni, hova is akar menni az ember...