View Single Post
Old 12-21-2010, 17:14
richardka richardka is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Merengő View Post
olyan vállaljon gyereket, aki tisztességesen fel tudja nevelni. és ne a családi pótlékot várja hónap elején.
DD
picit kevered a szezont a fazonnal és a többieket megtéveszted

vannak akik ebből élnek, na ja ezeket el kell itélni,
de ....

van fiatal házaspár és mindkettőnek van munkája, mégha nem is sok, igy vállalnak egy gyereket. Közben ugye az anya gyesen van komoly összeggel , meg komoly családi potlékkal, mikor beüt a krach és a papa is munkanélküli lesz, és fejeljük meg azzal, hogy közbe az anya várja a második gyereket, mert ugye a papának jol fizető állása volt
Sajnos kishazánkba egyre több az ilyen.

nekem pl 1 gyerekem van, mert ugy gondoltam hogy öt biztonságosan fel tudom nevelni (más kérdés hogy nagyon el van kényeztetve ez is tény, kiejt valamit és meg is kapja, elszurtam, ez van, de megtehetem)

Aszonypajtás szülöfalujába van egy barátnöje. 2 gyereke van , volt munkájuk, aztán bezárt a bazár, Ott dolgoztak mindketten ahol én mindkettő ment az utcára, a nagy távolság miatt nem igazán kapnak melot. Na ja a turonak vállaltak gyereket,

Az életbe nem tudod kiszámolni mit hoz a holnap, föleg nem magyarországon

na sokat pofáztam, biztos vagyok benne hogy te a megélhetési családi potlékosokra gondoltál nem a többi emberen

Amugy a családi potlék nem is olyan sok, bár volt egyszer mikor nagyon is vártam én is ,
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to richardka For This Useful Post:
Sponsored Links