View Single Post
Old 12-17-2010, 23:12
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by NewJackCity View Post
aztmondják hogy minimumfoldig mehetek de viszont ha 15-20%nál tobb termelo épem van lekuldenek a francba aztmondom ok ezt dobta a gép

és okos kuttyu vagy mert rátapintottál a lényegre hogy ott szakadt el a cérna hogy remy kihozta ezt ide a forumra

ha akarta volna el tudta volna intézni
de nem akarta
Csak a kiemelt reszekhez. Nem, ezt tuti nem tudtam volna elintezni. Ez igy nem mukodott volna soha, csak akkor, ha a ket klan kozott teljes klanmnt van. (ezt _sem_ tudtam volna elintezni, itt csak 1 szavazatom volt, max 1.5 (de azt is ellene tettem))

Amugy sem vilagos, hogy gondoltad, csataznak veletek az orszagaink te meg kozottunk termelsz kulon mnt-vel? Vhogy olyan utopisztikusan hihetetlennek tunik ez a gondolatmenet szamomra.

A forumra pedig TE hoztad ki, en csak arra reagaltam, egyik topicban irtad, hogy nem tudsz A-bol fordulni miattunk.

Leginkabb szerintem az a sajnalatos, hogy elkoptak korulotted az aktiv, nagyobb hektaron levo klantarsak, akik meg tudtak volna vedeni, mint torpet. Ezt a velemenyem most is tartom. (meg talan beloled is a harci szellem, ahogy az irasaidbol eszreveszem)

Egyetertek kutyulival, szerintem siman fel tudnal jonni egy masik orszaggal, a banyatalalasi aranyokat meg ki lehet tapasztalni akar 5. szinten is.

Lehet, csak mákunk volt, de eddig jomagam ketfele orszaggal jatszottam torpet, es legalabb 4-5 ember volt mar torpe velunk, de mindegyikbol ertelmes torpet ki tudtunk hozni alsobb szinteken. Szoval a szazalekaiddal nem ertek egyet, ebbol a (kevesnek mondhato) tapasztalatbol kiiindulva.

Last edited by Remedy; 12-17-2010 at 23:19..
Reply With Quote