View Single Post
Old 12-16-2010, 23:08
Hex's Avatar
Hex Hex is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Én csak egy dolgot nem értek, hogy normális emberek módjára miért nem tud a két klán vezér megegyezni.

A probléma gyökere egyik oldalról, hogy nincs meg a min. heki, ilyen magasságról én sem fordulnék le, így viszont a további normális játéka jacknek megvan ölve, mivel b-ből nem tud forogni.

másik oldalról: egy ellenfél (nem ellenség) klán törpéje lenneköztük és termelne mint atom.

Véleményem szerint ezt egy szóbeli mntével a min. hekiig simán meglehetne oldani. Mivel ha szóbeli mnt lenne csak jackel akkor jack sem azt csinálná, hogy 0 barakk 10 millió bánya, hanem min. bánya és nagy védelem. jack szavatartó ember, szóval biztos nem sumákolna egy hajnalban, hogy hirtelen felmondaná a szóbeli mnt-ét és nekimenne a közelében lévő Gunosoknak.

Véleményem szerint ez a kérdés megoldható lenne, csak mind két félnek kellene egy keveset engedni, végül is egy játékos egész normálos játékáról lenne szó. Plusz már csak a min. heki elérése iszonyatos pénzébe lenne a pannonnak véleményem szerint.

Mondom ezt úgy, hogy jacket és Remyt is barátnak tartom. Higgadjatok le és találjatok ki valami megoldást. Én örülnék neki és legalább nem marnátok tovább egymást.

Last edited by Hex; 12-16-2010 at 23:11..
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Hex For This Useful Post: