Quote:
Originally Posted by NewJackCity
vicces gyerek vagy a kezdo hozzasolásban burkoltan lebuzizol majd kritizálni kezded a stilusomat
az az igazság hogy a sort amivel jonnél azt a fejedreboritanám szivem szerint
segitettem is neked ha jol emléxem
ha jol emléxem a klántársaim is
de te nem tudod mi az a hála se azt hogy mi a korrektség
a barátságodrol sergel meg annyit hogy az egy érdekbarátság csak szegény ezt még nem vette észre (vagy lexarja)
igaz hogy az elso nagylelku felajánlásodnál mondtam hogy kosz nem kérek belole(amit hiányoltál)
de azért neked még 2szer fol kell ajánlani ugyanazt a nesze semmi fogd meg jol alánlatodat
hát koszi szépen kedves celeb remy
nagyszeru szinész vagy
igazábol csak azon huztam fel magam tegnap hogy harmadszor is ugyanazzal jottél amire elotte kétszer is nemet mondtam
|
Tudod mi a kulonbseg a vicc, es a lebuzizas kozott?
Hidd el, ha azt akarom irni, hogy buzi vagy, azt fogom irni.
Nem erzem magam szinesznek, hidd el, joszandeku volt a felajanlas, meg ha Neked nem is tunik annak.
Tartalak annyira jo jatekosnak, hogy arra a hektarra barmikor fel tudnal hozni egy olyan fajt, ami most vagy, mint ahol most eppen vagy, vagy leszel klanbelepes utan. Sot, igazabol sokkal feljebb is.
Ezert nem tartottam baromsagnak az ajanlatot, mondjuk feljossz a minimumfoldedig, lefordulsz, fellepsz B-bol, felhozol eddig egy orszagot, annak esetleg tobb szemelyisege lehet, viszont a minimumfoldje meglesz, es boven foroghatsz B-bol.
Mindezek fenyeben nem ereztem nagy 0-nak az ajanlatot, de ugy tunik, Te megis annak veszed.
Azt probald meg megerteni, hogy nem kitolni akarunk Veled, meg azok utan sem, hogy ilyeneket irkalsz...
(De azert jeleznem, hogy az eletbeni "fenyegetessel" lassan kezdesz tullepni a hatarokon)
De gyere el egyszer egy Biges talalkozora, aztan allok elebe. :P
Kicsit unom mar, hogy halatlannak es inkorrektnek belyegzel folyamatosan, amikor igazabol 0 az, amit tudsz rolam, hogy milyen is vagyok.
Nem emlekszem, hogy miben segitettek a klantarsaid, sot igazabol arra sem, hogy Te miben, bar a sor az remlik valoban iranyodban.
A segitseget pedig meg szoktam koszonni.
Orulnek, ha a szemelyeskedest befejezned.
Most legszivesebben megmondanam, hogy kicsodad a celeb meg a szinesz, de inkabb nem teszem...