Quote:
Originally Posted by NewJackCity
az az igazság hogy a sort amivel jonnél azt a fejedreboritanám szivem szerint
|
Azt nem értem, hogy egy ütlegelésen miért kell ennyire kiborulni (mellékesen azt sem értem, hogy miért lepődtél meg a törpéd visszahozása után az akciókon). Eddigi pályafutásom során eléggé sok ellenfelem volt már, de valahogy mindig sikerült lerendeznünk a nézeteltéréseinket. Monróval először Balee, majd Wandék oldalán találkoztam, klánban is voltak ütközeteink, egyéniben is, mégsem egy alkalommal söröztünk együtt jó hangulatban. Pedig a klánjának két tagja úgy küldött a klánomra (későbbi nevén reményhozók) sereget, hogy velük másik csoportban szövetséges voltam. Nem esett jól, de sikerült emberi hangon megbeszélni, nem is haragudtam rájuk. Vagy mikor még egyéniben bevertem Serget, aztán valamivel később ő is bevert engem, erről is sikerült kedélyesen elbeszélgetnünk, sőt...
Az, hogy jóban vagyok valakivel személyesen, nem jelenti azt, hogy nem csatáznék vele, hiszen erről szól az egész játék.
Ezzel azt akarom mondani, hogy
ez egy játék, ne vegyük már ilyen véresen komolyan! A legjobb barátságok egy közös bunyó, vagy közös ivás kapcsán kötődnek. A bunyó megvolt, egy sör mellett pedig most már barátságokat kellene kötni!