Quote:
Originally Posted by Merengő
lassú nettel azért szépen fokozott kb 5* kör előtt olyan 1-2 másodpercenként. nekem ne meséljétek be, hogy lassú nettel gömböz, próbál ártózni, sereget enged, kb 4-5 fokozást megcsinál kézzel kevesebb mint 1 perc alatt. akkor nála milyen a gyors net??
|
Visszanéztem az eseményeimet, 5-8mp volt az oldalfrissítésem. Úgyhogy ha szerinted gyors amit csináltam, el nem tudod képzelni milyen, ha gyors a netem
Quote:
Originally Posted by Merengő
azért vannak külömbségek Jack és Xepi között. Jack nem éppen hadis ori, nem ő provokálta azt, hogy üssétek, és nem mellesleg nem prédikált arról, milyen is a kemény út közbeni csata. szóval elég rossz volt a hasonlatod. és könnyű úgy szembeszállni 3 orival, hogyha rosszul sül el, legrosszabb esetben úgyis elfokozok. én nem ítélem el Xepit, de akkor legalább ne állítsátok be magatokat szentnek. mondjátok meg ez van, mindenki nyel egyet és továbblépünk.
|
Már tényleg kezdelek sajnálni titeket a sok kiszolgáltatott országotokkal.
Szentnek pedig senki nem mondott minket, ilyet nem tudom miért hoztok elő, különben sem értem hogy ez hogyan kapcsolódik egy normális csatához. (esetleg a szentek csak védőkkel támadnak ki, hogy ne ártsanak a gyengéknek és elesetteknek, és én ezt itt felrúgtam a lovaimmal?)
Nem mellékesen pedig: nem úgy indultam neki az akciónak, hogy sebaj, legfeljebb elfokozok.