View Single Post
Old 12-16-2010, 14:56
Xeper Xeper is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Merengő View Post
lassú nettel azért szépen fokozott kb 5* kör előtt olyan 1-2 másodpercenként. nekem ne meséljétek be, hogy lassú nettel gömböz, próbál ártózni, sereget enged, kb 4-5 fokozást megcsinál kézzel kevesebb mint 1 perc alatt. akkor nála milyen a gyors net??
Visszanéztem az eseményeimet, 5-8mp volt az oldalfrissítésem. Úgyhogy ha szerinted gyors amit csináltam, el nem tudod képzelni milyen, ha gyors a netem

Quote:
Originally Posted by Merengő View Post
azért vannak külömbségek Jack és Xepi között. Jack nem éppen hadis ori, nem ő provokálta azt, hogy üssétek, és nem mellesleg nem prédikált arról, milyen is a kemény út közbeni csata. szóval elég rossz volt a hasonlatod. és könnyű úgy szembeszállni 3 orival, hogyha rosszul sül el, legrosszabb esetben úgyis elfokozok. én nem ítélem el Xepit, de akkor legalább ne állítsátok be magatokat szentnek. mondjátok meg ez van, mindenki nyel egyet és továbblépünk.
Már tényleg kezdelek sajnálni titeket a sok kiszolgáltatott országotokkal.

Szentnek pedig senki nem mondott minket, ilyet nem tudom miért hoztok elő, különben sem értem hogy ez hogyan kapcsolódik egy normális csatához. (esetleg a szentek csak védőkkel támadnak ki, hogy ne ártsanak a gyengéknek és elesetteknek, és én ezt itt felrúgtam a lovaimmal?)

Nem mellékesen pedig: nem úgy indultam neki az akciónak, hogy sebaj, legfeljebb elfokozok.

Last edited by Xeper; 12-16-2010 at 14:58..
Reply With Quote