View Single Post
Old 12-16-2010, 14:22
Merengő Merengő is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by Padlócsempe View Post
Kutya sem írt semmit, amikor Csabi elől elfokozták Jack-et, de amikor Xepi idő és gyors net hiányában erre kényszerül, úgy, hogy kb. az 1/A három legkigyúrtabb hadisorijával száll szembe egyedül, akkor valami megbocsájthatatlan dolog történt.
lassú nettel azért szépen fokozott kb 5* kör előtt olyan 1-2 másodpercenként. nekem ne meséljétek be, hogy lassú nettel gömböz, próbál ártózni, sereget enged, kb 4-5 fokozást megcsinál kézzel kevesebb mint 1 perc alatt. akkor nála milyen a gyors net?? meg ha nekem nincs időm, akkor nem megyek ki egy hadis orkra. azért vannak külömbségek Jack és Xepi között. Jack nem éppen hadis ori, nem ő provokálta azt, hogy üssétek, és nem mellesleg nem prédikált arról, milyen is a kemény út közbeni csata. szóval elég rossz volt a hasonlatod. és könnyű úgy szembeszállni 3 orival, hogyha rosszul sül el, legrosszabb esetben úgyis elfokozok. én nem ítélem el Xepit, de akkor legalább ne állítsátok be magatokat szentnek. mondjátok meg ez van, mindenki nyel egyet és továbblépünk.

Last edited by Merengő; 12-16-2010 at 14:25..
Reply With Quote