Quote:
Originally Posted by Padlócsempe
Kutya sem írt semmit, amikor Csabi elől elfokozták Jack-et, de amikor Xepi idő és gyors net hiányában erre kényszerül, úgy, hogy kb. az 1/A három legkigyúrtabb hadisorijával száll szembe egyedül, akkor valami megbocsájthatatlan dolog történt.
|
lassú nettel azért szépen fokozott kb 5* kör előtt olyan 1-2 másodpercenként. nekem ne meséljétek be, hogy lassú nettel gömböz, próbál ártózni, sereget enged, kb 4-5 fokozást megcsinál kézzel kevesebb mint 1 perc alatt. akkor nála milyen a gyors net?? meg ha nekem nincs időm, akkor nem megyek ki egy hadis orkra. azért vannak külömbségek Jack és Xepi között. Jack nem éppen hadis ori, nem ő provokálta azt, hogy üssétek, és nem mellesleg nem prédikált arról, milyen is a kemény út közbeni csata. szóval elég rossz volt a hasonlatod. és könnyű úgy szembeszállni 3 orival, hogyha rosszul sül el, legrosszabb esetben úgyis elfokozok. én nem ítélem el Xepit, de akkor legalább ne állítsátok be magatokat szentnek. mondjátok meg ez van, mindenki nyel egyet és továbblépünk.