Quote:
Originally Posted by Xeper
Hogy mikor is kell keménynek lenni? Hárman vagytok alattam két személyiséges hadi országokkal, de én mentem ki támadni néhány napja is, most is, a törpére nem mentem ki. 10 vs 2? Ez kizárólag a készpénzre vonatkozott. Jelen esetben 3 vs 1 a csata a ti javatokra (kisklánozásotok idejében is 2 vs 1 volt), ha ezzel nem tudtok élni, az nem az én hibám. Ha ilyen országokkal szenvedő félnek érzitek magatokat, akkor lehet valamit máshogyan kellene csinálnotok.
Az esti ütésnél az elfokozás mellett elég nehezen döntöttem, de személyes, játékon kívüli okokból kifolyólag szükségem volt erre a lépésre. Nem vagyok rá büszke, de nem szabálytalan a lépés, és nem is egy kis csóri klán egy tagját ütöttem, hogy nagyon lelkiismeret-furdalást kellene éreznem -mint ahogy itt egyesek beállítják.
Ha mulatságos volt a fokozásom, akkor nem értem ezeket a kesernyés hozzászólásaidat. Ha Serg egy kicsit is hatással volt rád, akkor valahogy úgy fognád fel, hogy kölcsön föld, majd még csatázunk érte (mint ahogy az lesz is biztosan).
|
figyelj én úgy fogom fel ezentúl (egy darabig) mint ti a klános dologban. felesleges rátok kimenni, mert úgyis elfokoztok. és nem gondolod komolyan, hogy utánad megyek 600 hekiért ha több mint 1 milla egységet fokozol el. a személyes ügyekről meg csak annyit, hogy az első ütésednél azért nem léptem semmit, mert nem volt netem, és wapról bontottam be azt a rakat házat is. am én már rég lezártam a témát, ne hozzátok elő többet, fogunk mi még jókat játszani..

remélem