View Single Post
Old 12-15-2010, 20:15
richardka richardka is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

gyorsan ujrázom és kiválasztom a hiénafajt. Ugy látszik elkerülte a figyelmemet hogy van ilyen faj is

Amugy egy dolgot nem szeretek az ilyenbe, mikkor a hiénácska egy moho desz..o

Én 1 max 2 kezemen megszámolom hogy hányszor hiénáztam, bármelyik szinten, és ugye aki ismer tudja nem tegnap kezdtem a játékot, de .....

Akárhányszor mentem ki hiénára csak 1 hullámba mentem, Max ha nem voltam jozan kimentem 2 hullámba, nem azért mert béna vagyok inditani utso másodpercbe akár 3 hullámot is, hanem mert nem vagyok pofátlan. Jopárszor szövegeltek a társak , de nem volt pofám
Szegény csoringer kimozdul fullosan, mert olyan helyen van
csak fullosan tud ütni, és ugye hozz x földet, de erre meg kap egy 5-ös sereget . Azért a pofátlanságnak is van határa. ha azt mondom kiszurta és megy 1 sereggel akkor ok. Egy szot nem szolok

De az olyannak nem tudok gratulálni hogy valaki mert, kockáztat és akar játszani kimozdul , erre a gyáva sunyik meg lehiénázzák és a fél országát elviszik. Ugy könnyü játszani hogy semmi kockázatot se vállalsz

leirok egy esetett

Klántámadásba voltunk kinn, és 1 ori kiszurta. Nem volt nehéz 70% feletti barakk volt és kiment a full lo, mert kellett a sok lo
A köv körbe azt látjuk ettől az egyéntől 1-1-1 hullám jött mindanyiunkra
Utána elmondta hogy azért csinálta igy mert nem akart nagyon kiszurni velünk,
Egy szot nem szoltam

remélem érthető hogy mi az ami nem tetszik az 1A-ba, meg a hiénázásba

nem müvészet egy fullosan kimozdult orit lecsapni több hullámba, csak erkölcsileg azért én nem várom a gratuláciot. Azért a kezdeményezőnek ne vegyük el már a kedvét

talán szabályoznám ezt a seregmennyiséget.

Itt nem a termelő orikrol van szo (elf, törp), mert ugye azok nem tudnak több hullámba menni
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to richardka For This Useful Post: