View Single Post
Old 12-15-2010, 14:24
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Dew View Post
az egyéni ütés is "szerencsejáték":
észrevesznek-e, vagy nem, jön-e hiéna, vagy nem, elfokoz-e a célpont, vagy nem....

hadd idézzek Valakit: "a menekülés is egy stratégia". és ha jobban megéri kilépni-visszalépni, mint elveszteni x hekit, akkor én is megtenném!
Elsore: Ezt ne keverd ide, egyreszt semmi koze a temahoz, a hienaknak meg plane nem, masreszt egyeniben utana tudsz fokozni, klanutesnel SEMMIT nem tudsz tenni a kidobalasok ellen. Tehat ezt hagyjuk. Egyeni elfokozasra amugyis van masik tema, azokat inkabb oda ird.

Masodikra: Miert is eri meg jobban? Mert bejott egy kedvezmeny, ami nem erre lett kitalalva, hogy menekulni tudj! EZ a lenyeg.

Ertem en, hogy Te szeretned megtartani ezt a menekuloutvonalat, de akkor ne ilyen semmilyen erveket hozz fel. Sot, igazabol erv sem kell, egesz egyszeruen fel lehet vallalni a velemenyt, hogy "En orulok, hogy bejott ez a kiskapu, es nem szeretnem hogy becsukodjon, mert szeretek menekulni es klantutni meg nem akarok"

Ez is teljesen vallalhato allaspont, es nem feltetlen gyava, csak kicsit fura, hiszen a klanutes szerintem az 1/A igazi varazsa. Aztan lehet persze sokan csak nyugnek erzik...