View Single Post
Old 12-14-2010, 23:02
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Dew View Post
persze legyen becsukva, mert Ti onnan fenntről már "nem tudjátok" kihasználni, akkor másnak miért legyen. én is kezdem úgy érezni, mint többen itt, hogy már szabályokkal is akarjátok betonozni magatok, nem elég a mostani helyetekből származó előny... tényleg ennyire féltek??
Ez komoly, vagy csak viccnek szantad?

Tenyleg ennyire erthetetlen, hogy ez egy nem tervezett kiskapu, amire senki sem gondolt, amikor egy kedvezmeny(!) be lett vezetve?

Egyszeruen a klanutesek szerencsejatekka valtoztak tole. A kisklanok reszere is!!! Ezt miert nem lehet megerteni?

Szerintem ezt kb azok ellenzik akiknek nem celuk soha klant utni, es szeretnek hogy ez a menekulesi lehetoseg megmaradjon.

Viszont normalis keretek kozott is lehet ervelni, nem kell ilyen badarsagokat irkalni.

Hidd el, ez egy strategiai jatek, en igy jobbnak ereznem. Ha a pontlista aljan lennek, tok ugyanezt mondanam, barmily hihetetlen.

Quote:
Originally Posted by Kalapácska View Post
Sziasztok !

Ha rááll egyik klán a másikra akkor semmiből nem tart ráállás után azonnal elküldeni rájuk 100 katit klántámadás címszó alatt
Így bezártad a kiskapuját egy műanyaglakattal ami akár rá is rohadhat
Vagyis nem tudnak tagokat kidobálni...
Szóval szerintem fölösleges átprogramozni az egész játékot és új szabályokat írni mert néhányan nem látják a "műanyaglakat" elhelyezésének a módját ...

Totya

Remek, beidezned a sugobol, hogy abbol a klanbol nem lehet kilepni, ami ellen tamadas van folyamatban? Ugyanis en ilyet nem latok...