View Single Post
Old 12-14-2010, 19:25
Pumi
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Sokszor megjártam már az A csopit, 1 max 2 fős klánba, most volt először és utoljára is, hogy egy sok tagú klánban játszottam. Nyilván ez a tudásom hiányossága miatt is van, meg amiatt, hogy a többi csoporthoz képest előnye van azoknak akik régen fent vannak, már csak anyagilag is. ezt behozni szinte lehetetlen ugye. A többi csoportban ez kicsit másabb, csinál az ember egy tekist majd forduláskor kiszed belőle annyit ami elég, max termel illetve foszt hozzá egy keveset, esetleg újrázik 1x, stb. A-ba viszont más a helyzet, ott egy feljövő klán kitámadásakor oda a pénz, és még ha sikeres az ütés, akkor is pénz nélkül marad amíg azokat a lovakat el nem adja, 3 milla lovakat meg nem feltétlen vesznek meg pár óra alatt, és ugye a hiénák is jönnek még.(oké, nem kell 1000 kör alatt felmenni 10k hekire pénz nélkül, de nem tudnám elképzelni magamról, hogy az A- miatt az összes orim szabin várakozzon még én A-ba kitermelem azt a vagyont amiből én is tudok okos lenni)
Bár számomra se a legjobb ötlet a kidobálás, viszont kevesebb földembe kerül ki és belépni, mint benyelni egy klánütést.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to For This Useful Post: