Részese voltam hasonló mókának mostanában sajnos én is, ezért megosztanám a véleményemet játékostársaimmal.
1.-Javasolnám, hogy mindenféle védekezési lehetőséget szüntessünk meg ami a kevesebb pénzel rendelkező gyengébb klánok számára még rendelkezésre áll.
2.-A szigorító intézkedések csak azon klánokra vonatkozzanak akik nincsenek az első 10 -ben.
3.-Segítsük elő jobban a csilió arannyal rendelkező , jobbra balra kisklánozó top klánok könnyebb előrehaladását.
4.-Az elfokozás intézményét támogassuk jobban mert az is nagyon szimpatikus.
5.-Amennyiben kiválik egy nagy klánból egy hasonló nevű ütőgép kis-klán, és a nevükben legalább 3 betű megegyezik használhassák az eredeti klán szövetségi raktárát.
6.-Vegyük tudomásul végre , hogy ha napokig lógnak a térkapuk a klánod összes tagján majd később egy egész más klán megtámad pont akkora sereggel ami épp csak befér ,az pusztán a véletlen műve.
(gondolkodtam rajta, hogy ide menjen ez a hsz vagy a viccek közé , de ha valamelyik a szavazásban javasolt változat megvalósul és eltörlik még ezt a kiskaput is akkor azt hiszem elkaptam a megfelelő helyet....

)