View Single Post
Old 08-06-2006, 10:50
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by GOD
Szerintem bocsássuk szavazásra az ügyet!
Addig nem írok ki szavazást, míg több ötlet fel nem merül (eleve 1-2 ötletre nincs értelme kiírni) és míg ezeket jobban át nem rágjuk, mert a szavazást utána már nem tudom módosítani, mégha újabb ötlet is jön fel...

Quote:
Originally Posted by GOD
Télleg eléggé átalakult az A !!! Amióta mindenki aki feljön és biztonságba akarja tudni a senekét az elf lesz és betornyozza magát, fedezget, mig el nem ér a top30-ba. Rettenetes dolog, hogy még egy kiélezett ork sem tudja átütni, csak akkor ha teljesen lecsupaszodva megy neki. Ha meg igy tesz akkor szétrengetik, begyújtják stb. Mi marad igy? A felfedezés
A kláncsatát már nem is részletezem. U.A. mint Monro nyafogott lentebb...
Nos, azért arra felhívnám a figyelmedet/figyelmeteket, hogy az átlag klánok nagy része kényelen toli és vari akciók ellen is védekezni és ezért messze nem olyan beton orik sereg szempontjából (még az elfek sem), mint amilyenek a nagyobb hekin lévő orik... ezt pedig tökéletesen bizonyítja az is, hogy 2-5-ig összesen 22 kláncsata volt és ezek közül nem egy sikeres, tehát ha nem az óriás orikat nézzük, akkor messze nem olyan rossz a helyzet...
És születnek emberek.
Reply With Quote