Quote:
Originally Posted by Ati
Akkor kapsz wapfelületet, ha a böngésződ jelzi, hogy wap-képes. Az Androidos telefonok gyári böngészői egyáltalán nem kezelnek wapot, ezért nem is jelzik ezt. Sima gyári böngészővel minden további nélkül működnie kell.
Elképzelhető, hogy tettél fel valamilyen "wap-pá tevő" alkalmazást, de őszintén szólva ilyenről én még nem is hallottam, úgyhogy ha wapfelületet tudsz elérni Androidról, akkor annak szeretném én is elkérni a receptjét.
És ez most nem ironikus megjegyzés volt, hanem tényleg, mert érdekelne, hogy mivel tudsz Androidon keresztül wapozni.
|
Hát megmondom őszintén, hogy akar a fene wap-ozni, 10 éve sztem a kutya sem használja, én meg aztán főleg nem akarom. Szóval biztos, hogy még véletlenül sem tettem fel ilyesfajta programot
Akár le is fotózom neked, hogy hogy néz ki

Bal oldalon egy ideig ott van a rendes menü, jobb oldalon meg fehér háttér és kéri a usernevemet meg jelszavamat, ez a főoldal (/login1.php). Bementem debug-ba, hogy megnézzem milyen User Agent-et küld át. Android volt alapértelmezésben, átállítottam desktop-ra, de semmi változás.