Thread: Hódító v6
View Single Post
Old 08-06-2006, 10:29
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Mzilikazi
elég felháborítónaktartom, hogy egy előzetes véleményeztetési és/vagy kipróbálási kör nélkül csak úgy uk-muk-fukk bevettek egy ilyen mértékű változtatást.
Abban egyet értünk, hogy jópár hiba kibukott volna azok közül, amik eléggé láthatóak már most is, ha megmarad a régen bevált teszteléses módszer, de ettől még szükség volt a változtatásra, akár tetszik akár nem...

Quote:
az új dizájn egyértelműen egy nagy rakás nyálas hülyegyerek játék kinézetét igyekszik másolni,
Ebben egyáltalán nem értünk egyet. Van néhány rész amin (mint írtam) látszik a tesztelés hiánya, de a nagy része igenis jó lett és csak azért, mert neked nem fexik, nem kell neki esni az alkotóknak, tudod kritikát lehet írni normálisan is és egy megírt kritika önmagában minősíti az íróját is és rólad biza nem festett túl bíztató képet...

Quote:
a menürendszerben semmi logika nincs, az infókat alig lehet megtalálni,
Tényleg nem túl egyszerű benne következetes logikát találni (főleg, hogy olyan funkciók kerületk egymás emllé, amelyek régen elég messze voltak egymástól, ezért pedig még szokatlan is), de ha már csak valamilyen jól látható tagozódás kerülne bele, az sokat dobna rajta. Volt is ilyen irányba több javaslat, várjuk szeretettel a te építő jellegű hozzászólásodat is...

Quote:
ez a hígbarna háttér pedig zavarja a szemet.
lehet hogy hozzá fogok szokni, de visszasírom a régi verziót. egy harci játéknak igenis sötét legyen az alapszíne.
ez a jelenlegi valahogy olyan komolytalan, nem tudom beleélni magami hogy itt tényleg valami fontos dolgot csinálok, amolyan móricka játékká silányodott le, tökmindegy mi van, hiszen csak pár elektronikus jel egy szerveren.Mz
Csak azért mert valami harci játék, nem kell, hogy fekete legyen... ha csicsás rózsaszín lenne, akkor megérteném, hogy nem tudod komolyan venni, de én azért megkérdezném tőled, hogy fel tudnál e sorolni pár olyan katonai egyenruhát ami fekete...
És születnek emberek.
Reply With Quote