Quote:
Originally Posted by Reaktor
Én szívesen olvasnék élménybeszámolót mindkét szemszögből.
|
Csak hogy én is megszólaljak az ügyben...
Korábban is gratuláltam már asszem a Dragonnak de ha nem most pótlom. Gracca ujra srácok!
Szóval picit ugy érzem lebecsültük az ellenfelünket ami abból adódott, hogy remekül reagáltak, hiszen egyetlen térkapu sem volt ránk a ráállás után. Egy darabig nézegettem ugyan a piacot de 40 után picit másfelé kezdtünk figyelni, konkrétan dumáltunk skypon, hogy ki mit tegyen szembesereg esetén és hogy egyáltalán mekkora sereggel menjünk ki.
Végülis a döntés a tuti beütésre esett a védekezés helyett így kiment egy olyan sereg amiről ugy gondoltuk hogy elég nagy és olyan korán, hogy észrevehető legyen és ha kapkodnak legyen időnk módosítani. Hát nem kapkodtak

A legjobb időben jött a sereg így bambán reménykedtünk benne hogy a ráfokozás miatti pontvesztés és a bontás elég lesz hogy alulról menjünk.
Nos olyannyira nem volt elég, hogy 40k pontvesztésünk ellenére több mint 60K ponttal lett alattunk a Dragon. Sajnos ehhez a mértékhez nem volt elég a klán termelése és cash állománya, hogy belátható időn belül helyrerázódjon a klánélet, így gyakorlatilag ha tudom előre mennyit bontanak akkor sem valószínű, hogy lekövetjük őket.
Mindenesetre sokat tanultunk az esetből. Remélem legközelebb az eredményen fog ez látszani