Thread: 1A események
View Single Post
Old 12-07-2010, 18:22
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Reaktor View Post
Én szívesen olvasnék élménybeszámolót mindkét szemszögből.
Csak hogy én is megszólaljak az ügyben...
Korábban is gratuláltam már asszem a Dragonnak de ha nem most pótlom. Gracca ujra srácok!

Szóval picit ugy érzem lebecsültük az ellenfelünket ami abból adódott, hogy remekül reagáltak, hiszen egyetlen térkapu sem volt ránk a ráállás után. Egy darabig nézegettem ugyan a piacot de 40 után picit másfelé kezdtünk figyelni, konkrétan dumáltunk skypon, hogy ki mit tegyen szembesereg esetén és hogy egyáltalán mekkora sereggel menjünk ki.

Végülis a döntés a tuti beütésre esett a védekezés helyett így kiment egy olyan sereg amiről ugy gondoltuk hogy elég nagy és olyan korán, hogy észrevehető legyen és ha kapkodnak legyen időnk módosítani. Hát nem kapkodtak A legjobb időben jött a sereg így bambán reménykedtünk benne hogy a ráfokozás miatti pontvesztés és a bontás elég lesz hogy alulról menjünk.

Nos olyannyira nem volt elég, hogy 40k pontvesztésünk ellenére több mint 60K ponttal lett alattunk a Dragon. Sajnos ehhez a mértékhez nem volt elég a klán termelése és cash állománya, hogy belátható időn belül helyrerázódjon a klánélet, így gyakorlatilag ha tudom előre mennyit bontanak akkor sem valószínű, hogy lekövetjük őket.

Mindenesetre sokat tanultunk az esetből. Remélem legközelebb az eredményen fog ez látszani
Reply With Quote
The Following 15 Users Say Thank You to monro For This Useful Post: