Quote:
Originally Posted by Ati
Ha egyszer valakinek hozzáférést adsz az országodhoz, akkor szíve joga azt csinálni vele, amit akar. A felelősség viszont a Tied, amiért hozzáférést adtál neki.
A lakáskulcsodat se osztogatod remélem az utcán vadidegeneknek, hogy tessék, hátha egyszer hasznát veszik.
És most már tényleg igyskszem többet nem válaszolni, de ezt egyszerűen nem tudom felfogni, hogy miért gondolod, hogy normális dolog vadidegeneket beengedni az országba, majd csodálkozni, ha az illető csinál is ott valamit.
NE ADD MEG MÁSNAK A BELÉPÉSI ADATAIDAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
tudod vannak gonosz emberek, akiket betörőnek hívnak, és nem a saját lakáskulcsoddal mennek be a lakásodba, hanem fúróval... és ha a rendőrségen feljelentést teszel, akkor nem azt mondják, hogy "ne add oda az utcán senkinek a lakáskulcsod"...
de hagyjuk kérlek, csak erre az egyetlen kérdésre válaszolj...
Quote:
Originally Posted by Dew
Már csak egyetlen egy kérdésem lenne. Helyesnek érzed ezt? Szándékosan illetéktelen valaki szétszed egy országot, és nem segítesz rajta, miközben lehetőséged, jogod lenne rá. Amikor írtam pár Hódos barátnak, hogy mi történt és, hogy írtam mailt, akkor azt mondták, hogy felesleges, úgy se lesz semmi. Már előfordult ilyen, Ati akkor sem csinált semmit...
|