View Single Post
Old 12-04-2010, 15:55
Dew's Avatar
Dew Dew is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 85%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Ez? Mi? Az, hogy normál csoportban se nem szivatunk meg többszáz embert, se nem kivételezünk és építjül fel valakinek az országát jogtalanul?

Valóban nem. Ezen nincs is mit mérlegelni, olyan szintű beavatkozást tenne szükségessé egy ember felelőtlensége, ami nem vállalható be.

Igyekeztem részletesen kifejteni, hogy miért nem. Lehetséges, hogy az adott lelkiállapotban nem ment át a lényeg; BimmBimm "kívülállóként" úgy láttam, hogy értette az okokat.
én is értem. Az a lényeg, hogy nem akarod megtenni, mert attól félsz, más is ilyet kér majd, ha véletlen lebont 1 (azaz EGY) darab épületet, és azt kéri építsd vissza, Neked meg muszáj lesz megtenni, mert itt a precedens, hogy 2000 (azaz KÉTEZER) épületet visszaépítettél valakinek, meg visszaadtál x pénzt, amit a népnek osztottak tőle.

A másik indok amit folyton felhozol, hogy ez a visszaállítás abban az egy országban (visszaépíteni az épületeket, és visszaszedni a pénzt az emberektől) 5 csoportot érintene. Azt már meg sem hallod (el sem olvasod), hogy az első HSZ-emtől kezdve szinte az összesben, illetve a Neked küldött emailben is írtam: nem volt konfrontáció (azaz NEM ütötte be senki, NEM lopott tőle senki, egyszerűen NEM érintkezett más országgal, a 38 körre lévő betámadotton kívül).

Illetve mindenféle jótanácsot adsz a megelőzésre, de jelen esetben ez olya, mintha a harctéren egy húscafatnak kezdenél prédikálni arról, hogy hogy kell eldobni azt a nyamvadt gránátot.

Szerintem mindent megértettem, felfogtam. De a legegyenesebb, legőszintébb az lett volna, hogy ha a legelején annyit mondassz: "nem akarom, nem fogom megtenni, mert nincs kedvem. így jártatok."

Last edited by Dew; 12-04-2010 at 15:58..
Reply With Quote