View Single Post
Old 12-04-2010, 14:41
Dew's Avatar
Dew Dew is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 85%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Bármilyen sajnálatos is, sajnos ettől nem lehet ilyen esetben elrétni. Ha ilyenkor bármi egyebet tennénk, akkor holnap jönne KisPistike, aki elszúrt egy támadást, hogy azt nem is ő indította, adjuk vissza a seregét. Aztán KisPistike2, hogy megtámadták, de valaki átírta a jelszavát, pedig ha ő be tud lépni, akkor biztosan védi, adjuk vissza a földjét is.

Ezért az ilyen "más belépett hozzám, csináljatok valamit" esetekkel nem lehet érdemben foglalkozni. Hogy ezzel mindenki tisztában legyen, és senki ne utólag lepődjön meg rajta, hogy ilyenkor nem segítünk, ezért már a regisztrációkor felhívjuk erre a figyelmet.
Te most arról beszélsz, hogy felgyulladt a teritő a konyhában... de nálunk a ház égett le! Nem egy támadás nem sikerült, hanem az összes egység dezertált, és nincs épület az országában, a mi seregünk meg 66 körig kolbászol...

azért ilyen szélsőséges esetekben (nincs semmi akció, 38 körre küldte ki a sereget, és 0-ra bontott, mindent eladakozott, még a rúnát is piacra dobta) akkor azért tehetnétek valamit! Elég egyértelmű, hogy nem sajátkezüleg történt a dolog, nem valamilyen közelgő sereg elől ment le, szerintem az ország a szabi követelményeinek is megfelelt volna...

ha valaki belépne hozzám, és A-ban lebontaná 0-ra az országomat, én biztos abba is hagynám a játékot. és valamelyest nyugodtabban feküdnék le, ha tudnám, hogy ilyen esetben segítetek! Csodálkozom szegény srácon, hogy ilyen jól viseli... pénzt, időt nem kímélve húzza az épületeket...

Nem azt mondom, hogy boldog-boldogtalannak vissza kell állítani az oriját. De lehetne szabni olyan feltételeket, hogy az ilyen esetek beleférjenek...

Quote:
Originally Posted by Dus View Post
Azért az a visszaállítás az nem 20 másodperc, és három klikkelés. Miért hiszi mindenki azt, hogy hűdeegyszerű megcsinálni mindent?? Nem mondom, hogy nagyon megerőltető, de azért túlzásokba sem kell esni.

Én sem nyúlkálnék bele kézzel egy automatikusan teljesen jól működő adatbázisba, hogyha nem muszáj. Pláne ekkorába...
persze, kicsit túloztam. kellett már nekem is nyúlkálnom, izzadtam is, hogy ne csesszek el semmit, de 20-30 percnél nem tart többe, légy akármilyen körültekintő...
Reply With Quote