Szerintem Monro az izgalmak hevében véletlenül Black Dragon-t mondott, de a Hanyatlásra gondolt, mikor az utóbbi 3 hónap ütéseit elemezte.
Hihetetlenül elképesztően gusztustalan ez a hozzáállás, amit képviselnek, megfelelően kifejezni sem tudom a felháborodásom. Írott szabályt persze nem szegnek, de hogy erkölcstelenségből jelesre diplomáznának, az egyszer szent. Előrebocsájtanám, hogy engem kár nem ért emiatt, nem is fog.. de ez a játékstílus számomra olyannyira elszomorító, hogy itt ülök és azon morfondírozom, hogy komolyan két lehetőségem van: feladom a játékbeli elveimet és én is patkányul fogok játszani vagy abbahagyom az egészet.
Én életemben talán egyszer hiénáztam, Sárkira mentem abszolut tudatosan, de akkor harag volt és egyébként is folyamatos háborúban voltunk, épp Ő csak kifele is ütött egyet.
Körkérdést tennék fel: szerintetek mi olyankor a teendő, mikor sokadszor, de ezúttal ütősen megfekszik a gyomrot a játékban fent tapasztalhatók?
|