Thread: 1A események
View Single Post
Old 12-02-2010, 10:44
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by GenXter View Post
Hex :
Sajnos mi is észleltük ezt az uj jelenséget,csak mi annyi hátrányban voltunk hogy mi még szóbeli mnt-ben is voltunk ,de később elmondta Vityu ők már rég bontották csak elfelejtettek nekünk szólni
igy jártunk,nem vág a földhöz az a pár száz heki bukta
Egy jóbarátom igy vélekedett Vityuról : Ő az egyik legtisztességesebb játékos a hódban,de sikeres sohasem lesz.
gondolom ezt most már belátta és felcserélte

U.I : "A bosszú az enyém " mondá az ÚR
Feléledt a régi Láma tüz
Semmilyen szóbeli mnt nem volt. Volt egy írásbeli, de azt egy elborult ötlet miatt bontottátok. Megbeszéltem akkor kutyuval, hogy ameddig ő ott van, addig remélem nem lesz semmi a klánjaink között. Azóta többször próbáltam elérni őt, eredménytelenül.
Akkor ott van a másik láma társaság. Hiába nem akarom összemosni a kettőt, sajnos muszáj vagyok, főleg úgy, hogy az egyik klán eseményeit a másik klánból kapom meg, azonnal.
Bontottam az mnt-t velük, és írtam nekik is, senki sem válaszolt. Majd egyszer behiénáztak minket, erre meg már én nem reagáltam.

Sok országotokat felengedtünk, mindkét klánnál. Én nem mentem volna, de nem fogom azt mondani a klánnak, hogy figyelj, ne tedd.

Többször próbáltam a kapcsolatot felvenni a két klánból valakivel, válaszra nem méltattatok. Felvettük hát így.

Nem lettem tisztességtelenebb, mind a játékstílus, mind a játék tisztasága a régi maradt. Most is jelentettem az infókiadást, amit a lámák egymás között terjesztettek, de úgy látom, hogy ez szabályos Sajnálom, hogy én nem tudom ennyire kihasználni a szabályokat...

A hiénákról pedig annyit: talán ha 5-6 volt, és 90%-ban törpék követték el.

Monro, ha lehet, akkor a továbbiakban tényleg tartózkodj az infókiadástól, mert én is le tudom írni az olümposz arányait.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote