View Single Post
Old 08-06-2006, 01:16
karesz6 karesz6 is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%
Default Van még más is. :D

Nagyon sok stilust érintettetek már itt de eggy óriási kategóriáról még eggyáltalán vagy még csak részben volt érintve. Ezek az én favoritjaim az elektronikus zenék és azon beklül is a 3 kedvencem a progressiv a techno és a goa(psy trance). Kérhetnék ezekről véleményeket. mellesleg hogy ne mondjátok hogy eggy állat vagyok aki zene hejett elektronikusan generált hangokat halgat (mindenki ezt mondja) elárulom hogy van még eggy ami nélkül pont ugy nem létezem mint az elect. zenék nélkül ez pedig a reggae. Még valami hogy elkerüljük a félreértéseket. Techno NEM scooter hanem chriss liebing Adam Bayer The advent miss kittin Anthony Rother Green Velvet meg hasonlók NEM scooter!!! És NEM náksi vs brunner. :S Ha valaki érdeklődik akkor technobol halgasson az előbbiek közül progressiv ből ajánlanám a következőket: chriss dandy kühl geri da pig james holden vonatkozó számai chriss miccali nick warren sasha john digweedA goa hoz sajna nem értek az nekem nagyon sokszor tul kész viszont ha olyan hangulatom van mindennél jobb. 1 számot ajánlanék ami maxon szétszed: gms juice requiem for a dream
Reply With Quote