View Single Post
Old 11-28-2010, 18:11
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Ori View Post
Valaki aki csinálja ezt, segítene, hogy hogyan is kell kivitelezni? A lényeg az, hogy szeretnék tartalékot gyűjteni, 400 hekin vagyok, beteltem, és a napi képzésből jövő katonákat el akarom adni, de van pár dolog ami nem világos:
(Van VIPem)

1. A HT-t h kéne beállítani, pl hagyjon helyet a képzésnek vagy ne?
2. A piacról több mint 24 óra mire visszajönnek a katonák, ha nem lettek eladva, de 20 körönte van képzés, ebből nem lesz az, hogy szétcsúszik az egész, és a HT elhasználja az összes piacra lépést?
3. Nem alap katonákat akarok, hanem lovasokat eladni, sokkal jobb az áruk a piacon, ez bezavar?

Szóval hogyan is lehet ezt megoldani,valaki leírná lépésről lépésre, nagyon hálás lennék
Tehát első, hogy hagysz helyet a képzésnek a barakkban. Szerintem érdemes egy teljes napnyit hagyni, totálisan elég. A HT dolgozik körönként, legyártja a katonákat, amivel utána azt csinálsz, amit akarsz. Számold ki, hogy megéri-e átképezni, vagy inkább a 2 fegyver árát meg a katonáét is benntartani... Ha pl 10k-ért mennek a katonák, a lovasok meg 20k-ért, a fegyver darabja meg 6k, akkor 1 lovas ára 22k, ha képzed, akkor megéri eladni a fegyvert meg a katonát...

A HT-ban állítsd be, hogy nagyobb egységgel menjen piacra, mint ami az 1körös bejövő képzésed, így ha véletlenül tele is leszel, akkor sincs baj, igaz elmennek a katonák, de marad piacod.

Mondjuk azt nem értem, hogy egyszer miért írod, hogy lovast akarsz eladni, máskor meg hogy 24óra után visszajön. Tehát nem értem, hogy akkor most pénzt akarsz csinálni, vagy tartalékot. Gondolom tartalékot.

Akkor készülj fel, hogy ha katona/lovas/íjász-ban tartod, akkor ha visszajönnek, és nem vagy gép előtt, akkor tele leszel és pár környi "termelésnek" lőttek.

Viszont a HT automatikusan kezeli a varázslókat/tolvajokat. Ezeknek ez nagy előnye, mert mindig eladja. A katonákhoz képest általában jó áruk van.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)