Thread: DühöngŐ
View Single Post
Old 11-19-2010, 01:35
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 20%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Én is hasonlóban reménykedek,hogy nem leszel köztük. bár akkor is faszságnak tartom.
1 kulcsos adó helyett inkább csak simán be kéne hajtani azt amit eddig is be kellett volna fizetniük a parasztoknak, mert nem az egyszerü munkásemberek, vagy banki dolgozok nem fizetnek adót rendesen... hanem a magasabb kulcsba tartozók... de ehelyett mitcsinálunk??? nem hogy rájuk szálnánk, nem... inkább felére csökkentjük az adójukat....
A minap egy taxis ismerősömmel beszélgettem, aki hosszasan ecsetelte nekem, hogy szemét Állambácsi már megint szigorított, így már csak nagyon csalafintán tudja kikerülni az adófizetést. Előadást nem, de egy hosszabb kifejtést megért nekem a dolog, így bemutattam neki a saját álláspontom. Természetesen én voltam a hülye, aki önmaga ellensége és legyek szíves ne vegyem ki a kenyeret más szájából.

Amíg ez a szemlélet uralkodik a társadalom majd' egészében, addig nem igazán lehet mit tenni. Nagyon sok dologban alapvető szemléletváltásra lenne szükség, de a fentiek ezt valamilyen oknál fogva nem támogatják - kérdem én, mit lehet tenni?

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Reply With Quote