Thread: Csillagkapu
View Single Post
Old 11-12-2010, 11:24
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Számomra egyáltalán nem negatívum ez. Sőt egyáltalán nem ez jött le, ez a faj, személy, entitás létezése csak egy puszta feltételezés. csupán ami biztos,hogy az ős robbanás keletkezéséből visszamaradt, általunk eddig zajnak minősitett dologban, mégis van vmi rendszer. Ebből vontak le következtetéseket, de közel nem jelenti azt hogy most létezne "isten" vagy egy ilyen hatalmas faj. Nagyon tetszik hogy egy ilyen modern elméleti fizikai gondot hoztak be a sorozatba, mert picit akár aktualizálja és valóságszerübbé teszi. Ugye akár ez a jel visszamaradhatot az ősrobbanás pillanatában akár egy párhuzamos dimenzióból is stb...
Ezt a feltételezést indult el a Destiny "felkutatni". Ez egy tök jó dolog lenne, ha teszemazt a valóságban történne. Vagy egy külön film erről szólna. A Csillagkapu sorozatban viszont számomra teljesen eltörpül. Ott voltak az eredeti sorozatból a goauldok (ezt még magyarul néztem, nem tudom hogy írják rendesen... ), az Ősök, a replikátorok, az Ori, a Wraith, megannyi egyéb társadalom és civilizáció, a Daniel-t "befogadók" két oldala, a mostani sorozatból a "kékek", a kis "kabinban lakók", a mérgező és mozgó növények, régi föld alatti járatokat építő ismeretlenek, bolygót építő ismeretlenek, babát mentő ismeretlenek, a Földet fenyegető Lucian szövetség, ... és akkor ne menjünk haza, mert EZ fogja megváltoztatni az egész világmindenségről alkotott képünket?

Oké, ez is lehet izgalmas és érdekes, de valami nagyobb durranásra számítottam. Új faj volt már tucatnyi, vagy mégtöbb a Csillagkapu sorozatban.

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Amúgy számomra az egyetlen negatívum,hogy átvették az sg-1, és az sg-a-nak egy betegségét, még pedig hogy egy full ismeretlen technologiát is könnyedén lekezelnek pár pillanat alatt.
Mire gondolsz?