Thread: Torrent
View Single Post
Old 11-09-2010, 17:56
Blacky Blacky is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Hex View Post
Nem ismersz
Régen releaserkedtem, szóval az összes nagyobb oldalra van accom: giga, ncore, bithumen, first, pretorians, carpathians, bithorlo, stb., stb.

Tsobi kb. egy éve szövim normálban. Ha nem bíznék benne, nem hívtam volna meg.

Hex
(A Törvény: Új, Kemény) (Tag)
Regisztrált:
3 éve 9 hete

pontosan tisztában vagyok azzal, hogy milyen felelősséggel jár meghívni valakit, ezért nem is szoktam csak néhány esetben meghívni valakit bármelyik torrentoldalra. Sőt, gigatorrent admin is voltam régen

talán még egy-két Hex release is van még fenn az ncore-on

Nálad, jobban ismerem Tsobit Nálam vitán felül áll

u.i.: A.Fekete.Tulipan.1964.HUN.DVDRip.XviD-Hex <-- már csak ez az egy van fenn xvid kategóriában

olyan embereket, mint BeeRy, princess (rtz6) személyes barátaimnak tudhattam régen, plusz egy-két releasert is. De ez már a múlt, már csak néha töltögetek, meg benézek, hogy inaktivitás miatt ne töröljenek.
ÉN nem ismerek senkit és azt sem tudom ki kicsoda..Tudod Jobb ez így
Az Ördög sosem alszik és mivel a neten nem lehet ellenörizni, hogy ki kicsoda akár a éegnagyobb rablókból is lehetnek a legnagyobb pandúrok..Mint Pl nálunk a melohelyen az lett a rendészeti csoport vezetöje aki elözöleg egy külcéggel ott dolgozott és kitiltották a gyárból lopás miatt

Szal ÉN nem dicsekednék azzal, hogy ki és Mi vagyok voltam pl az Ncore on pláne egy torrentrazzia után..Ki tudja hogy Pl itt is kik regisztráltak ????
Mi a foglalkozásuk és szabadidejükben éppen kikkel beszélnek és hol ????

lehet paranoia de jobb félni mint megijedni
Reply With Quote