Thread: Csillagkapu
View Single Post
Old 11-06-2010, 23:50
Blacky Blacky is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Én annó azért küldtelek el a búsba, mert itt szídtad,holott egyszerü a megoldás: szapulás helyett inkább csak simán ne nézd,ha nem élvezed...
Ekég késön reagolok Rá de kénytelen vagyok, mert úgy látom Tanult kollegám elfelejti a filmszapulás aranyszabályának a legfontosabb tételét..Na szóval azt mondták anno az istenek, hogy Édes fiam filmet csak úgy szidjál ha már megnézted és tudod, hogy mit szidsz..Én azért nézem ezt a harmatgyenge SG névvel nem lenne illendö illetni sorozatmaradványféleséget , hogy tudjam szidni..
Mert azért leégne a pofámról a bör ha úgy szidnám az SG-Universe sorozatot hogy nem nézem meg..Így legalább van egy kevés fogalmam arról, hogy miért is esett a nézöszám ilyen drasztikusan..Azt bizony Drága Tanult kollegám ha az USA ban esik a népszerüség akkor bizony elöbb utobb fuccs a sorozatnak ugyhogy tessék összerakni icikepicike kacsókat és imát rebegni, hogy hátha forgattak az éévad végére valami ütöset ami elnyeri az ottani Nézök kegyeit és a SYFY megrendeli a 3. évadot mert jelen állás szerint még amásodiknak sem lesz biztos vége , mert kifele áll a rudja a sorozatnak keményen...
Reply With Quote