Quote:
Originally Posted by Rob
most miről beszélsz?  természetesen semmit nem kell csinálni. teljesen nyilvánvaló, hogy én néztem be. nincs semmi gond. elnézést, hogy ilyen hülyeségért nyitottam egy témát.
|
Arról beszélek, hogy nem történt semmi olyan, amiben a support segíteni tudna, vagy amiben egyáltalán a support segítségét kellene kérni.
Ezért nincs ilyen kapcsolatfelvételi lehetőség. A kapcsolatfelvételi lehetőségek között olyan opciók vannak, amikben a support ténylegesen tud segíteni, illetve ami problémák más módon nem oldhatók meg.
Nem véletlen, hogy olyan esetben, amikor saját figyelmetlenségről van szó, a support nem segít. Az ilyen esetek kizárásával megoldottuk, hogy a ténylegesen segítséget igénylő esetek átlagosan
NÉHÁNY ÓRÁN BELÜL (!!!) meg lehessenek oldva.
A "megszűnt a support" az ugye azt jelenti, hogy augusztusban átlagosan 4 óra 9 perc alatt választ kapott mindenki, szeptemberben 5 óra 32 perc alatt választ kapott mindenki; és ebben bennevannak az elgépelt sms-ek is, amik csak havi 1x vannak feldolgozva, így a válaszidejük akár több hét is lehet, ami erősen növeli az átlagot.