Quote:
Originally Posted by aúú
A baj az, hogy a legtöbben nem veszik a fáradtságot, hogy bármit is diplomáciázzanak... leginkább az szokott megtörténni, hogy megtámadnak téged, vagy a szövidet, ti visszatámadtok, kicsit elveritek a célpontot és ő nem azt írja ezután, hogy rendben győztetek és légyszi hagyjatok békén (vagy hasonlót), hanem elküld melegebb éghajlatokra, vagy töröl, esetleg szabizik...
|
Én is a saját káromon jöttem rá a diplomácia hasznosságára. Relative kezdőként kerültem a 4 ben eggy full kezdő de annál nagyobb arcú szövibe és engedtem hogy ők vigyék a diplomáciát. Ennek gyorsan eggy elég csunya szöviharc lett a vége kölcsönösen lebontottuk egymás oriját eleinte full egynlő volt mindenkinek volt 600 ból 200 hekije üresen pénz már rég elfogyott csak aztán az ellenfeleink összekapták magukat és összehangoltan kezdtek el támadni mi meg ütöttünk akit értünk végül irtam nekik hogy ok ti győztetek legyen vége és ennyit kelett csak. Máskérdés hogy ott is voltak gyikok akik utánna mindenféle pattogós leveleket irogattak iszonyat méretű arccal de ha jól tudom a csoport vége felé már nem is volt a szövikük.