Thread: újraindulás
View Single Post
Old 08-04-2006, 19:29
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Question

nekem van egy kiforratlan hirtelen ötletem, lehet csiszolgatni finomítani, de mindeképpen érdemesnek látom arra hogy bedobjam, mert szerintem nem hülyeség:
a baj ügye az újrázással az hogy hülyére keresi vele magát egy rakat pénztartály ország... szintenként 1 az kell a kezdőknek és a pórul jártaknak mindenképp, de akár még ezt is le lehetne venni, hogy ha megoldhatóvá tennénk azt, hogy a leújrázott oszág újrázás előtti vagyona ne szálhasson át másra... tehát mi lenne, ha az újrázás előtti 72 játékban töltött kör alatt nem veszthet az ország a vagyonából és értékéből 20%nál többet,, tehát az akkorinak a 80%a meg kell maradjon, csak úgy mint a minimum föld van A-ban és B-ben.. tudom könnyen kijáttszató ez önmagában, de itt most mégis az alapkoncepciót tartom a lényegesnek, azaz, hogyan akadályozzuk meg a pénzfelhalmozás és a pénz leduplázást, úgy hogy esetleg az újrázással az addigi vagyont kivegyük a játékból és ahelyett hozzuk be a szintlépéskori állapotot... nem tudom mennyire járható út ez, de elegen vagyunk ahoz hogy kitaláljuk esetleg ilyen irányban valami használható rendszert...
Reply With Quote