Quote:
Originally Posted by Hex
Batu egy kérdésem lenne annó a B-és harcunkkal kapcsolatban. Ugye mivel én elmentem a mhelyemmel három napra kirándulni, így elmentünk szabira. Három nap alatt hogy mentetek fel a csopi tetejére? Ez azóta is érdekelne. Nem álltak le harcolni veletek? vagy vissza se mentek, ah földért mentetek? Egyáltalán bármi ellenállást rajtunk kívül felmutatott valamelyik szövi?
ha válaszolsz, köszi érte
amúgy anno olyan volt, és a törpét azért nem vittétek át, mivel tőlem 15-20k ij, 10 körökre vendégeskedett nála
Ts-sel felváltva küldtük az ijakat 
|
Nem nagyon volt ellenállás. Minden szöviben max 1 óriás volt, a többi ork, gnóm és törpe. Azok ellen ragyogóan működött a rendszer. Látták, hogy szedjük le az alattuk levőket és sokan beszabiztak, hogy ne adjanak földet. Ugye, ha nem óriás az ellen, akkor elég költséges a szárazvihar+gyújtás ellensúlyozása. Ha kimozdultak sereggel, akkor meg mentünk mi is a megfelelő helyre. Asszem amúgy fedeztünk is egy vagy két nagyot ott a végén célpont híján.
Viszont, mint kiderült, sok óriás ellen kifejezetten hátrányos volt a felállásunk. Lehetett volna átépülni, szervezni, de nem érte volna meg a fáradságot szerintem. Egy elhúzódó háború csak pénzpazarlás vagy szórakozás.