Thread: 2/B csoport
View Single Post
Old 10-22-2010, 17:47
Hex's Avatar
Hex Hex is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by Batu View Post
Pénz és idő kérdése általában egy háború (tudást feltételezem). Minél több a pénz, annál jobban lehet élezett illetve kevéssé védős orikat csinálni.
Óriást messze az egyik legnehezebb megborítani a játékban szerintem.
Hex olyan magasságban anno nem is vártunk 3 óriásos szövit. Mivel, mi tolis-varis megborításra voltunk berendezkedve és pénzzel sem álltunk jól (a játékkedvet hagyjuk), esélyünk sem volt igazán. Amilyen jól álltatok pénzzel, hetekbe került volna mire megnyitunk 1-2 orit rendesen. Nem volt kedv addig gyűrni titeket, míg valaki pénze el nem fogy.
A napokban találkoztam mf óriással 500 heki körül 5-ös csopiban, mf orkként. Szégyenszemre elég komoly fejtörést okozott. Varizni nem tudtuk egymást, beütni csak nagyon kinyílva tudtam. 2 sereg akkor sem fért, ha kitámadott. Lehet én vagyok a béna. Mondjuk tartalék és élezés nulla volt nálam.
Batu egy kérdésem lenne annó a B-és harcunkkal kapcsolatban. Ugye mivel én elmentem a mhelyemmel három napra kirándulni, így elmentünk szabira. Három nap alatt hogy mentetek fel a csopi tetejére? Ez azóta is érdekelne. Nem álltak le harcolni veletek? vagy vissza se mentek, ah földért mentetek? Egyáltalán bármi ellenállást rajtunk kívül felmutatott valamelyik szövi?

ha válaszolsz, köszi érte

amúgy anno olyan volt, és a törpét azért nem vittétek át, mivel tőlem 15-20k ij, 10 körökre vendégeskedett nála

Ts-sel felváltva küldtük az ijakat

Last edited by Hex; 10-22-2010 at 18:07..