View Single Post
Old 08-03-2006, 20:29
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by vonos82
Sziasztok!

Szépen meghízott a topic, ennek örülök.

Lenne egy kérdésem, 4L-ből fellépve kb. mennyi pénzre lesz szükségem, hogy az óriás-gnóm fajváltást elintézzem? Egyáltalán mennyi pénz a minimum, ami alatt nem tanácsos a durva 3-as csop.-ba lépni? Sajna nincs fent ismerősöm, csak 2B-ben. Nem is piaci infókra vagyok kíváncsi (de ha lennék is, TILOS), csak egy számra: félmilliárd, egy, kettő?

Tudom, hogy nem a pénz határozza meg a játékot, de már megvan a top30 ideje, és mennék is innen, mert nem szeretem ezt a csop.-ot, csak nem akarok túl nagy hülyeséget csinálni...

Szóval?

Nagyjából egyteértek TM Lacival
Nekem mikor megcsináltam ezt az átállást nem volt ennyi pénzem, és ráadásnak kissé szétrengetett orival léptem fel, mert lemaradtama szövitől, és valakik ezt kihasználták...
Az átállás elsősorban fát meg agyagot emészt fel. Kocsmát kell építs, meg tanyát is többet kell tarts valamivel mint óriásnál. Ha szerencséd van, olyan időszakban lépsz fel, mikor épp olcsó a nyersanyag. Ha tudsz szerezni konkrét infót, az segíteni fog, mert lehet megéri az árut L-ben felvásárolni, és magaddal vinni.